Site pictogram Voetbal Wedden Bonus

10 € gratis om te wedden op Mechelen – Beerschot

De wedstrijd van 16 maart tussen Mechelen en Beerschot beslist over promotie naar de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt om 16uur afgewerkt en is live te volgen bij verschillende kanalen. Alsof er nog niet genoeg op het spel staat, kan je ook wedden op Mechelen – Beerschot. Bij Circus krijg je tot € 250 extra op je storting en 10 euro volledig gratis.

10 € gratis op Mechelen Beerschot

Bij Circus krijgt elke nieuwe speler een gratis welkomstcadeau bij de registratie van je account. Zodra je hier op de link van Circus klikt, kom je op hun pagina terecht. Als je nadien je gegevens invult bij Circus zoals je naam, geboortedatum en telefoonnummer, zal je 10 euro gratis ontvangen. Deze 10 euro gratis kan je dan gebruiken om te wedden op Mechelen Beerschot.

Schrijf je in bij Circus
Circus

Eerste storting: ontvang € 250 extra

Als je nadien een eerste storting maakt, zal je free bets ontvangen tot een maximum van 250 euro. Stel dat je via Visa 100 euro stort, dan zal je ook een bonus van 100 euro ontvangen. Deze 100 euro Circus bonus ontvang je niet onmiddellijk, je zal eerst een inzet dienen te doen. Als je 20 euro plaatst op een weddenschap naar keuze op noteringen van 1.50, zal je voor 20 euro aan free bets ontvangen. Dit ongeacht het resultaat van je weddenschap. Deze Free bets kan je binnen de 7 dagen gebruiken op andere bets.

Odds Mechelen Beerschot quoteringen

Verleden week eindigde het eerste duel op 0 – 0, waardoor alles nog mogelijk is voor promotie. Beerschot hoopt aan een doelpunt genoeg te hebben om door te stoten naar de Jupiler Pro League. Mechelen heeft de beste kaarten in handen op promotie. Achter de Kazerne spelen zal een enorme boost geven aan de troepen van KV Mechelen. Ook bookmaker Circus verwacht dat Mechelen zal winnen en geeft een notering van 1,81. Indien Beerschot kan winnen, krijg je een odd van 3,75. Beide noteringen zijn hoger dan de bonusvoorwaarden, dus je kan wedden op Mechelen of gokken op Beerschot voor winst. Klik hieronder voor de 10 euro gratis of kijk op voetbal wedden bonus voor andere promoties.

Schrijf je in bij Circus
Mobiele versie afsluiten