Op deze pagina kan je onze bevindingen terugvinden over 1xBet en de verschillende aspecten die belangrijk zijn bij een bookmaker.

Hier de exclusieve 1xBet Bonus

 Stortingsbonus 100% max 130€
 Code 1x_17368
 Vrijspelen 5x op min 1.40

1xBet Review

Ze hebben een Nederlandstalige website en de site is bovendien via een iOS of Android App te raadplegen. De 1xBet exclusieve storting bonus is een leuk welkomstgeschenk van 100% tot maximaal 130€. Ook de voorwaarden om deze bonus rond te spelen valt heel goed mee. De sterkste punten van 1xBet zijn de vele verschillende promoties en de hoge noteringen. Bovendien hebben ze een heel ruim aanbod van live weddenschappen. Gebruik zeker onze code bij je storting: 1x_17368

1xBet Website – Nederlands

Klik hierboven op de banner van 1xBet en meld je aan op hun site. Zodra je op hun pagina terecht komt, kan je je registreren en dit kan je doen aan de hand van een pop-up. Hier vul je dan je telefoon of e-mailadres in. Simpeler kan niet!

De 1xBet website is beschikbaar in 49 verschillende talen, waaronder het Nederlands. Je kan de taal rechtsboven wijzigen als je dit wenst. Het hoofdmenu kan je bovenaan wijzigen, wat het allemaal makkelijk te navigeren maakt. De website kan druk overkomen, omdat er heel veel informatie op terug te vinden is. Maar zodra je gewend bent aan deze 1xBet site, wijst alles zichzelf uit.

1xBet Geld storten en uitbetalen

1xBet is toegankelijk voor Nederlanders en Belgen. Er zijn heel veel betalingsmogelijkheden, maar voor ons zijn iDeal en Bancontact de twee belangrijkste. Maar je kan natuurlijk ook met Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, Paysafecard of een bankoverschrijving storten. Keuze genoeg! Een uitbetaling kan je laten doen naar Visa, Mastercard, Neteller, Skrill of overschrijving. Meestal geldt het principe dat ze uitbetalen naar je eerder gebruikte storting methode. Wedden met iDeal maakt een inschrijving bij 1xBet nog interessanter.

Hier de exclusieve 1xBet Bonus

Exclusieve 1xBet Bonus: code 1x_17368

De 1xBet bonus bedraagt 100% tot maximaal 130 euro en dit dankzij onze exclusieve bonus. Je krijgt de maximum bonus zodra je 130 euro stort en dit kan via iDeal of Bancontact. Je zal deze bonus 30 maal dienen rond te spelen voordat je deze kan laten uitbetalen. De minimale noteringen zijn 1.40 en er dienen minstens drie mogelijke bets mogelijk zijn op je gekozen evenement. Je zal ook je storting eenmaal dienen in te zetten op een bet met minimale notering van 1.10.

Promoties

© 1xBet

Talrijke 1xBet Promotie

Promoties zijn er om de bestaande klanten langer bij 1xBet te houden. Sommige bookmakers doen zelden promoties, terwijl anderen er elke dag doen. 1xBet doet geregeld promoties en scoort hiermee beter dan de gemiddelde bookmaker. Vergelijken bookmakers is iets wat elke wedder doet om een geschikte keuze te maken en zoveel mogelijk bonussen en promoties in de wacht te slepen.

1xBet Mobiel wedden

Mobiel wedden bij 1xBet is absoluut mogelijk, met een 1xBet iOS App en 1xBet Android App. Je kan dus zonder problemen de app downloaden en ten alle tijde je favorieten bets plaatsen.

1xBet Klantenservice

Je kan de 1xBet klantendienst bereiken via de volgende kanalen:

  • FAQ
  • Live Chat
  • Email
  • Tel

Hier de exclusieve 1xBet Bonus

© Youtube