Tips bij het wedden

Er zijn altijd zelfverklaarde winnaars in gokken of wedden, maar geloof niet iedereen. Er geldt een algemene regel dat mensen die winnen of verliezen alles verbeteren of verslechteren met x3. Als je 300 € hebt verloren, spreken mensen al snel van 900€. Bij winst, vergroten ze dit ook allemaal.

Er is een tip die voor iedereen geldt en dit is speel niet met geld dat je nodig hebt. Iedereen heeft kosten en wil graag eens een extraatje. Maar als je je broodnodig geld inzet, heb je een kans om dit te verdubbelen of te verliezen. Als je wint, dan ga je meer spelen, want dan heb je wat meer achter de hand. Verlies je echter, dan zal je al een paar extraatjes moeten laten vallen. Daarom, speel enkel met wat je kan missen.

Natuurlijk raden we je aan om te storten bij bookmakers Nederland of Bookmakers België, want we zijn tenslotte een partner van hen. Maar we willen niet dat je hierdoor in de problemen komt.

Zijn er dan echt geen tips, waarmee we je kunnen helpen? Ja, die zijn er wel.

Logo KarambaKaramba review
Schrijf je in bij Karamba


1xslot logo bonus1xSlot review
Schrijf je in bij 1xSlot


Logo CircusCircus review
Schrijf je in bij Circus


Tips Sportweddenschappen:

  1. Overal zie je wel dat bookmakers een bonus of promotie aanbieden om combo weddenschappen te plaatsen. Soms krijg je tot 200% je winst als je meer dan 8 selecties juist hebt. Stel dat je gokt op een voetbalwedstrijd, dan heb je 33% kans dat je bet juist is, namelijk winst, gelijk of verlies. Bij 2 wedstrijden is dit dus 33% van 33%. We zullen het niet moeilijk maken, maar met elke selectie die je bet, heb je dus 1 derde minder kans om te winnen. Daarom is het goed om wedstrijd per wedstrijd te gokken.
  2. Doe vooral aan live weddenschappen. Het is niet altijd even makkelijk, maar dit is de meest rendabele manier. Een Real Madrid zonder Ronaldo is niet dezelfde ploeg. Net zoals dat Messi super belangrijk is voor Argentinië en Barcelona. Wacht daarom tot het laatste moment om een bet te plaatsen en dit is ook een reden waarom mobiel wedden aan een sterke opmars bezig is.

We raden je daarom vooral deze 2 vuistregels aan: Speel 1 bet per wedstrijd en kijk de match live, zodat je eventueel nog een cash out kan doen van je verloren bet.

Schrijf je in bij Circus