Wedden op CSGO

Counter-Strike Global Offensive (CSGO) is een spel dat ontwikkeld is door Valve en beschikbaar via Steam. Het spel gaat over terroristen (T) en een Swat (CT – anti-terroristen afdeling van de politie). Dit kan je spelen op verschillende mappen en in verschillende speltypes.

Bookmakers : Wedden bij CS: GO

 1xBet review
Hier de exclusieve 1xBet Bonus


logo MelbetMelbet review
Pak hier de Melbet Bonus


Logo KarambaKaramba review
Schrijf je in bij Karamba


CS:GO Scenarios

Defuse mode : Hier winnen de terroristen door alle anti-terroristen te doden of door een bom te laten ontploffen. De CT winnen door het elimineren van de terroristen of door de bom onschadelijk te maken.
Counter Strike : Op deze map winnen de terroristen door alle gegijzelden te houden en door alle anti-terroristen te elimineren. De CT winnen op hun beurt door de gegijzelden te redden of door de terroristen uit te schakelen.

CSGO methodes

Normaal modus:
Hier speelt iedereen tegen elkaar en dit in 16 rondes. Als je sterft in een ronde, dan kan je in de volgende weer meespelen. Elk team bestaat uit 2 tot 16 spelers en je verdient punten door andere tegenstanders uit te schakelen, bommen uit te schakelen, gegijzelden redden.

Competitie modus:
Deze is vergelijkbaar met de normale modus, maar verschilt op 2 punten:
– A: Beide teams bestaan uit 5 spelers.
– B: Overwinningen leveren je punten op, een nederlaag brengt dit dan weer in mindering. Dit levert een totaal op (grade) die varieert op basis van je progressie in het spel.

Modus Time limit:
Twee teams bekampen elkaar voor een bepaalde tijdspanne. Er is geen sprake van punten of geld, enkel maar van aantal kills. Bij elke keer dat iemand je uitschakelt, kom je weer onmiddellijk weer in het spel terecht.

Vernietiging modus:
Hier speel je op een map die speciaal ontwikkeld is voor deze spelwijze. Bij elke nieuwe ronde, krijg je nieuwe aanvalwapens op voorwaarde dat je tenminste een kill hebt, de ronde daarvoor. De overwinning gaat naar diegene die de beste is na 20 rondes.

Bewapeningsmodus:
Deze modus wordt op speciale mappen gespeeld en het objectief is simpel. Zodra je een kill hebt, verwissel je van wapen. De eerste die een kill realiseert met het Gouden mes wint het spel.

CSGO Bekende teams:

Fnatic:
Dit team bestaat uit leden, die elk individueel sterk genoeg zijn om een volledig ander team uit te schakelen. Olofmeister is zonder concurrentie de speler van het jaar, is supersterk en dit met verschillende wapens. Ze domineerden het hele voorjaar en stapelden de overwinningen op. Ze zijn ook sterk in andere e-sports en zijn daarom een geliefde e-sport bet bij de wedders. Ook in het wedden op League of Legends, scoren ze veel punten en fans.

TSM:
Dit is één van de teams, die verleden jaar niets heeft gewonnen. Ze stapelden de podiumplaatsen op, maar gingen nergens met de winst lopen. Toch is dit team, één van de beste van het afgelopen jaar en hopen ze op een sterk 2018.

CSGO: Bekende spelers

Guardian:
Guardian is een bekende speler die op zichzelf een hele regio kan verdedigen: al is het als “camper” of als meer actieve speler. Hij is bovendien ook kapitein van het Oekraïense team.

Skadoodle:
Cloud9 heeft een nieuwe ploegsamenstelling en zoals gezien in Valencia is dit een team, er één om rekening mee te houden. Skadoodle is de drager van dit team en is een heel goede speler.

© Youtube