Wedden op World of Warcraft

Wedden op World of Warcraft is spannend, leuk en kan heel winstgevend zijn. Het is goed om met kennis van zaken zoals WOW teams en WOW spelers, je bet te staven.

Bookmakers WOW

Hieronder staan de beste wedkantoren om een WOW-weddenschappen te plaatsen. Elk van deze bookmakers is toonaangevend bij World of Warcraft.

 1xBet review
Hier de exclusieve 1xBet Bonus


logo MelbetMelbet review
Pak hier de Melbet Bonus


Logo KarambaKaramba review
Schrijf je in bij Karamba


Wereld van WoW

Het spel World of Warcraft, ook wel genoemd WoW, is een online MMORPG spel. Ontwikkeld in 1994 onder de naam Warcraft: Orcs and Humans. Blizzard Entertainment verbeterde de afgelopen 20 jaar dit spel.

Dit spel spelt zich af in een fantasie en middeleeuws universum waar je je eigen ras kan kiezen. Dit kan varieren van Paladins, Druides, Tovernaars, …) Voor de gevechten heb je een bepaald doel en hiervoor moet je een keuze maken tussen de alliantie of de obscure zijde.

De wereld speelt zich af in de wereld van Azeroth en het doel is om je eigenschappen te verbeteren en deze wereld Azeroth te ontdekken. Heel veel spelers ontwikkelen eerst het onderhalen of zaken doen omdat je via deze manier gemakkelijk iets kan verkrijgen. Natuurlijk zal je ook heel veel gevechten tot een goed einde moeten brengen of zal je een base moeten verdedigen.

World of Warcraft is een spel gratis te spelen tot level 20. Daarna is er een bijdrage of moet je het spel aanschaffen. Tot op heden zijn er zes WOW uitbreidingen:

  • The Burning Crusade (2007)
  • Wrath of the Lich King (2008)
  • Catalysm (2010)
  • Mists of Pandaria (2012)
  • Warlords of Draenor (2014)
  • Legion (2016)

World of Warcraft: Bekendste team

SK Gaming :
SK Gaming is een professioneel e-sport team, opgericht in 1997 en is het langst bestaande Europese e-sports team. Ze behaalden hierbij niet enkel successen in WOW, Counter-Strike, maar ook in LOL. Ze zijn ook een van de oprichters van de e-sport G7 teams.

World of Warcraft: Bekende spelers

Athene:
Deze Belgische speler heeft zich uitgeroepen als beste Paladin van de wereld. Hij stapelt de records in dit spel op: hij was de eerste speler die het niveau 80 behaalde en daarna niveau 85 bij Catalysm.  Athene is ook een bekende speler in StarCraft 2 en League of Legends. Bovendien heeft hij ongeveer 300 miljoen views op Youtube.

Kungen:
Hij is nog altijd de bezitter van de meeste first kills sinds het ontstaan van dit spel. Vijanden hebben schrik van hem en doneren zelfs goud of andere objecten aan hem.

© Youtube