De Betsson bonus is momenteel niet beschikbaar in België en Nederland. Als goed alternatief raden we Campeonbet bonus of Circus bonus aan.

Schrijf je in bij Campeonbet of Schrijf je in bij Circus


Op deze pagina kan je onze bevindingen terugvinden over Betsson en de verschillende aspecten die belangrijk zijn bij een bookmaker.

Betsson Review

 Stortingsbonus 100% max 75€
 Vrijspelen 10x op min 1.50

Ze hebben geen Nederlandstalige website, maar je kunt de site wel in het Engels, Frans of Duits laden. Ook is er een zeer goede app te raadplegen via een iOS of Android. De storting bonus van Betsson is een leuk extraatje van 100% tot maximaal 75€. De voorwaarden om deze bonus rond te spelen zijn met 10x uitstekend te doen. Het grote voordeel van Betsson is het grote aanbod van promoties die constant worden aangeboden.

Betsson Website

De website Betsson is overwegend in oranje en witte kleuren. De website is overzichtelijk en heeft een makkelijk menu aan de bovenzijde, waar je gemakkelijk naar het Sportsbook kunt gaan. Als je eenmaal daar bent kun je kiezen om naar Live gokken te gaan. Je kunt tevens kiezen om live scores te bekijken, live odds te zien en te bekijken of er live streams voor bepaalde wedstrijden zijn. De website is niet in het Nederlands, maar laat dit geen struikelblok zijn om je in te schrijven.

Betsson Geld storten en uitbetalen

Betsson Casino is toegankelijk voor Nederlanders en storten kan je doen via iDeal. Makkelijker kan haast niet. Daarnaast heb je ook de opties Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard of een bankoverschrijving waarmee je geld kan over maken naar Betsson.

Heb je winst bepaald en wil je dat graag op je eigen rekening hebben staan? Je kan heel makkelijk je geld laten uitbetalen bij Betsson. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hebt de mogelijkheid uit verschillende opties. De meest bekende zijn Visa en Mastercard, maar uiteraard zijn ook Skrill, Neteller of een bank overschrijving mogelijkheden.

Betsson Bonus

De Betsson Bonus is een bonus van 100% tot maximaal 75 euro. Wanneer je dus 75 euro stort, kan je met 150 euro op diverse sportwedstrijden gokken. De minimale storting is 10 euro en je kan dit doen via iDeal. De bonusvoorwaarden bij Betsson zijn 10 maal rondspelen en dit binnen een termijn van 30 dagen. Je dient wel in acht te houden dat de odds minimaal 1.50 moeten zijn.

promoties

© Betsson

Betsson Promotie

Bij Betsson geloven ze erg sterk in promoties en acties en daarom bieden ze dagelijks wel een nieuwe promotie aan. Je kunt dit heel gemakkelijk nagaan door op de knop promotions te klikken die je links bovenin het menu kunt vinden. Zo wordt er bij elk groot sport evenement of toernooi wel iets leuks georganiseerd en je kun je leuke extra prijzen winnen of een extra stortingsbonus.

Betsson Mobiel wedden

Mobiel wedden bij Betsson is mogelijk via de mobiele website en de Betsson Android App of de Betsson iOS App. De mobiele website is identiek aan de desktop versie. Om de Betsson iOS app te downloaden, hoef je enkel maar de Apple Store te surfen en op downloaden klikken. Om de Android Betsson App te downloaden, zal je eerst je telefoon settings moeten wijzigen. Dit kan door naar settings te gaan, applicaties te selecteren, daarna veiligheid of security en het vakje unkown source aanvinken. Hiermee geef je toestemming aan je telefoon om de Betsson apk file te downloaden.

Betsson Klantenservice

Je kan de Betsson klantendienst bereiken via de volgende kanalen:

  • FAQ
  • Live Chat
  • Email
  • Telefoon

© Betsson