Wedden op League of Legends

League of Legends is een gratis spel en de inhoud is dus gratis. Maar om toegang te krijgen tot alle helden, skins, runen of andere speciale dingen, moet je punten verdienen in het spel of geld spenderen. De game bracht een revolutie teweeg, en net zoals Starcraft of World of Warcraft, weet LoL hoe het een (financieel) voordeel kan halen uit zijn spelers en deze maximaal kan benutten.

Bookmakers League of Legends

 1xBet review
Hier de exclusieve 1xBet Bonus


logo MelbetMelbet review
Pak hier de Melbet Bonus


Logo KarambaKaramba review
Schrijf je in bij Karamba


Weddenschappen League of Legend

De meest voorkomende weddenschappen zijn weddenschappen op wedstrijden tijdens grote internationale toernooien. Hier kan je wedden op je favoriete League of Legends team en als je voorspelling goed is, win je de bet. Over het algemeen worden de weddenschappen gedaan op een team en net zoals bij de normale sporten, zijn er ook handicaps om je winst te verhogen.

Naast de individuele bets, kan je ook wedden op de eindwinnaar of de League of Legends kampioen. Aangezien er weinig verschil zit tussen de spelers, zijn de odds heel hoog. Ook voor de eindfavoriet op een tornooi kan je zelf nog een odd van 1.70 krijgen.

League of Legends: Uitleg

Het spel League of Legends biedt een overvloed aan helden (43 op dit moment), veel items, maar slechts 2 maps, één in 3v3 en de andere in 5v5.

Vergeleken met DotA krijgt het spel een verbeterde versie ivm de items. Wanneer je nu een item in de LoL winkel selecteert, kan je direct zien welke andere items nodig zijn om dit te maken, of hoe je dit item kan uppen. Elke held heeft 6 aanbevolen items (helaas niet altijd relevant), waardoor je sneller je gewenste item kan vinden. Daarbovenop kan je ook je League of Legends karakter aanpassen.

League of Legends team

Fnatic:
Het Fnatic team is actief op meerdere e-sports games en ze doen het overal goed. Het team Fnatic en de organisatie er rond, is een van de besten in de eSport. Fnatic is de eerste wereldkampioen League of Legends ooit.

© Youtube