Een van de top spelers in wording is de Braziliaan Vinicius Junior. Hij werd op jonge leeftijd weggeplukt bij Flamengo voor een slordige 46 miljoen euro. Met zijn achttien jaar krijgt hij nu volop zijn kans bij Real Madrid. Wedden op Vinicius Junior neemt dan ook ongeziene proporties aan.

Wedden op Vinicius Junior

Op zestienjarige leeftijd loodste hij Flamengo naar de Campeonato Carioca en deze prachtige prestaties leverde hem een transfer op naar La Liga, Real Madrid. Deze transfer brak toen enkele records, waaronder het hoogste transferbedrag dat ene club ooit ontving voor een speler onder de 19 jaar.

Schrijf je in bij Circus

Je kan wedden op Vinicius Junior bij verschillende bookmakers zoals Circus of Betsson. Ook als je graag wed op esports, dan kan dat want Vinicius Jr is hot bij Fifa. Zo kan je wedden wanneer hij een doelpunt maakt, of als hij zou scoren uit een vrije trap.

Twitter

Wed op Vinicius Junior

Er zijn ook andere populaire weddenschappen voor Vinicius Junior (of zoals sommige zeggen Vicinius Jr). Zo zijn er bets op Vinicius voor topscorer te worden op het WK 2022 in Qatar. Maar ook realistischere weddenschappen zoals topschutter van LaLiga zijn populair. Wat zijn de quoteringen voor Vinicius Junior voor een assist of een gele kaart? Klik op een bookmaker hieronder en maak een keuze waar je wilt op wedden.


Pak hier de Melbet Bonus