Wedden op Remco Evenepoel

De Belgische wielrenner Remco Evenepoel is HOT en wordt de nieuwe Eddy Merckx genoemd. Wedden op Remco Evenepoel wint steeds meer aan populariteit en dit is geen verrassing. Tijdens zijn professioneel debuut in Argentinië tijdens de Vuelta A San Juan 2019 won hij de groene jongerentrui.

Wielrenner Remco Evenepoel

Voor iemand die Remco Evenepoel niet kent, is het altijd verrassend als erachter komen hoe lang Remco al wielrenner is. Nog maar een jaar geleden maakte hij de overstap van het voetbal naar het wielrennen. Daarvoor was hij de kapitein van de jongeren voetbalploeg RSC Anderlecht, en wou hij als voetballer professioneel doorbreken. Hij speelde enkele jeugdinterlands maar na intern overleg met de ploeg Anderlecht, waar hij steeds minder kansen kreeg, hing Remco zijn voetbalschoenen aan de haak. Je kan bij bookmaker Circus zelf wedden op Evenepoel dat hij weer zal beginnen voetballen. We denken absoluut niet dat dit zal gebeuren.

Schrijf je in bij Circus
Wedden op Remco Evenepoel
© Twitter @EvenepoelRemco

Carriere van Remco Evenepoel

Nadat hij in 2017 stopte met voetballen, begon hij te fietsen en hoe. In zijn eerste jaar als junior won hij 7 ritten en in 2018 volgde zijn grootste successen. Hij won de ene rit na de andere en won titels zoals: Belgisch Kampioenschap Tijdrijden, Belgisch Kampioen op de weg, Europees Kampioen tijdrijden, Wereldkampioen tijdrijden en wereldkampioen op de weg. Dit allemaal in zijn eerste volledige seizoen wielrennen. Ook bij de professionals maakt hij onmiddellijk indruk met zijn eerste groene trui en een derde plaats in het tijdrijden in San Juan Argentinië. Wedden op Remco Evenepoel kan onder andere bij Bookmaker Betsson.